"Heimwee..."Bedankt Marcel!
De foto's, het boekje, het canvas het is allemaal prachtig en vooral heel erg "ons". Fijn ongedwongen en niet geposeerd. Bedankt voor de prachtige herinnering die je voor ons hebt vastgelegd. Wij gaan nog vaak met veel plezier naar deze foto's kijken. Zeker als we ooit heel erg oud zijn en heimwee hebben naar hoe het vroeger was.
Rutger en Sabine - Wijk bij Duurstede

"Bijzondere momenten..."We hebben Marcel leren kennen als fotograaf via Stichting Still, hij heeft prachtige foto's gemaakt van ons overleden zoontje, ons derde kind.
Toen we weer in verwachting waren, was er voor mij 1 ding heel belangrijk, foto's van de eerste uren van ons vierde kindje. We wisten niemand beter hiervoor te vragen dan Marcel, die al bij zulke intieme momenten in ons leven aanwezig was geweest.

Marcel was er ongeveer 2 uur nadat onze dochter geboren is bij ons op de kamer. Eerst heeft hij foto's gemaakt van ons drie├źn, daarna met onze andere kinderen erbij en de grootouders. Marcel is op een heel prettige manier aanwezig. Hij is er wel, maar ook weer niet. In alle rust 'pakt' hij de mooiste momenten, gezichtsuitdrukkingen en emoties. Niks geposeerd, niks 'gemaakt', hij observeert heel goed en weet welke momenten bijzonder zijn.

Dan is die middag al zo bijzonder, je wilt die tijd het liefst altijd vast blijven houden. Dat kan niet en daarom is het zo mooi dat je er dan prachtige foto's van hebt. Die de essentie van die middag hebben weten te pakken, liefde, blijdschap en opluchting.

Jojanneke - Zwolle

"De kunst van het vastleggen..."Als vanzelf, natuurlijk en op ons gemak.
Marcel is deel van het gezin op dat moment en daardoor voelen we ons vrij om onszelf te zijn. Hij verstaat de kunst van het vastleggen van de dagelijkse momenten met als resultaat bijzondere en dierbare foto's.
R.B uit SoestBoek je eigen herinneringen